Офертите за продукта

Описание
Производител: Silk'n
Модел: Glide


Описание:

Silk'n Glide: компактен и лек!

Използва доказаната HPL (Home Pulsed Light) технология за перманентно обезкосмяване. Новият Silk'n Glide - толкова малък и лек, че можете да го носите навсякъде с Вас. С цели 150 000 импулса!

Дерматологично препоръчан!

Silk'n Glide е подходящ за всички части на тялото и лицето - подмишници, бикини линия, ръце, крака, лице, гърди и гръб.Идеален е за деликатни зони. С пет нива на сила за бърза, лесна и безопасна употреба в домашни условия.

Клинично доказан!

HPL технологията е специално разработена, за да предостави всички предимства на фотоепилацията в домашни условия. След клинични изследвания, продължили повече от година, топ дерматолози гарантират отлични резултати от работата със Silk'n Glide.

Със Silk'n Glide безопасността е на първо място.

Технологията HPL в Silk'n Glide - превъзходна безопасност с по-ниско енергийно ниво. Технологията HPL (Импулсна светлина за домашна употреба) може да постигне дълготрайни резултати от епилация за част от енергийното ниво, използвано при други уреди за светлинна епилация. Ниското потребление на енергия в Silk'n Glide намалява потенциала му да причинява вреда или усложнения и допринася за цялостната ви безопасност.

Silk'n Glide защитава вашата кожа

Светлинната епилация не е подходяща за кожа с естествено по-тъмен тон или за кожа с тен. Silk'n Glide се доставя с вграден сензор за цвета на кожата, който е предназначен да измерва тена на третираната повърхност и да разрешава третиране само на подходяща по цвят кожа. Тази уникална функция за безопасност няма да ви позволи да третирате там, където кожата ви е твърде тъмна или със силен тен. Още повече, третиращата повърхност от 3 см2 чрез която импулсите светлина се доставят, е вградена вътре в устройството. Това позволява на Glide да защитава вашата кожа като избягва директен контакт между третиращата повърхност и кожата.

Silk'n Glide защитава вашите очи

Silk'n Glide притежава вградена защитна функция за предпазване на очите. Разработен е така, че светлинните импулси не могат да бъдат излъчени, когато третиращата повърхност сочи във въздуха. Защитната функция позволява третиране само когато третиращата повърхност е в контакт с тъкан.

Методи на приложение

Импулсно

Импулсен е най-добрата техника за работа при по-високи енергийни нива, тъй като това позволява по-добър контрол върху обгръщането на кожата. При импулсния метод Glide импулсите следва да се извършват поредово, като се започне от единия край на всеки ред и постъпателно се стига до другия ред, като това Ви помага да не третирате същата зона повече от веднъж и да не дублирате кожните зони. Когато използвате импулсния метод третиращата повърхност на Silk'n Glide създава временни белези от натиск върху третираната зона. При всяко преместване на третиращата повърхност
Използвайте следите от натиск, които уредът оставя по кожата ви като ориентир за правилното насочване на следващия импулс, за да избегнете както нетретирани места, така и препокриване на импулсите.

Плъзгане

Плъзгането е най-добрият начин за работа при ниски енергийни нива, ако искате да постигнете бърза и ефективна сесия. По време на плъзгането, задръжте натиснат Импулсния бутон и като използвате бавно приплъзващо движение, поддържайки същевременно контакт с кожата, бавно придвижвайте
устройството по третираната зона. При по-ниски енергийни нива на устройството са необходими само 1-1,5 секунди за презареждане между отделните импулсии предоставя непрекъсната последователност от примигвания.

Енергийно ниво

Енергийното ниво определя интензивността на светлинния импулс Silk'n Glide, който се подава към Вашата кожа. С повишаването на енергийните нива се увеличават резултатите от обезкосмяването, така както и риска от възможни нежелани реакции и усложнения. Glide предлага 5 енергийни нива, от 1 (най-ниското) до 5 (най-високото), показвани от 5 светлинни индикатора за енергийно ниво. При всяко включване на Silk'n Glide енергийното му ниво автоматично се възстановява на най - ниската степен. Светва само един светлинен индикатор за енергийно ниво. За да зададете енергийно ниво, натиснете централния бутон няколко пъти за да увеличите енергийното ниво от 1 до 5 и от 5 директно на 1.

Продукт известен още и като Glide GL 1 PE 3 G 001, GlideGL1PE3G001, Glide (GL1PE3G 001)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^