Описание
Homedics IPL-HH150 Duo - компактен епилатор с две технологии (АTF и IPL) и сменяема касета. ПРОДУКТ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! + ПОДАРЪК: ЛУКСОЗЕН КАЛЪФ ЗА КОМПАКТНИ ФОТОАПАРАТИ/МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ KRUSELL COUTURE - БЯЛ ИЛИ ЧЕРЕН (ПО ИЗБОР)

Така удобно и безопасно трайното обезкосмяване никога не е било: Homedics IPL-HH150 Duo комбинира доказаната IPL (Intense Pulse Light - интензивна пулсираща светлина) технология с висока производителност и АTF (Advanced Fluorescence Technology - напреднала флуоресцентна технология) и по този начин е напълно подходящ за комфортно и сигурно ползване за чувствителни зони и различните видове кожа (1-5).   AFT технологията (степен 1-3) работи при по-ниска мощност и се справя успешно с третирането на чувствителни области на тялото и по-тъмни участъци от кожата с изключително нежност и висока ефективност. По-големите зони като ръцете и краката могат да бъдат ефективно лекувани с AFT технологията за кратко време. Технологията IPL (степен 4-5) работи селективно върху малки зони на тялото. При подмишниците и бикини линията се постигат най-добри резултати при висока мощност. Homedics IPL-HH150 Duo прави безопасна и дълготрайна епилацията у дома възможна за всеки. Възползвайте се от професионална технологията на Homedics и спестете сериозните разходи от посещения на козметични центрове. HoMedics Duo е бърз и ефективен: за около 30 минути може да се третира почти цялата повърхност на тялото. За успешното прилагане на епилация (IPL технология) се препоръчва ползването веднъж седмично. The AFT технология се препоръчва прилагането на един или два пъти седмично. Първите резултати са видими още след около осем седмици.

Подготовка и начин на работа:
1. Премахване на космите преди обработка чрез бръснене или депилация. Препоръчва се преди епилацията зоната за третиране да бъде чиста и суха за постигане на най-добри резултати.
2. Свържете епилатора със захранващия кабел. Индикаторът за степен в сини и бели полета мига вече веднъж и индикаторът за готовност светва в зелено.
3. Натиснете, за да включите старт бутона на епилатора.
4. Натиснете бутона старт отново, за да изберете ниво на тена на кожата ви.
5. Стартирайте машината на третираната зона, като се уверите, че жълтият край на епилатора за третиране има пълен контакт с кожата.

Продължителнос т на употребата:
Ползвазнето на Homedics IPL-HH150 Duo е удобно, безопасно, бързо и ефикасно. Лечението отнема около 15 минути на крака, на около 5 минути за бикини зоната, на около 10 минути за гърдите, на около 15 минути за гърба, около 2 минути на мишниците, на около 2 минути за лицето и 6 минути на ръката. (Тези стойности са приблизителни стойности и могат да варират според човека и типа на кожата).

Информация за продукта:

Производител: Homedics
Модел: IPL-HH150 Duo
Един епилатор устройство с 2 технологии: IPL и AFT технология съчетани заедно за постигане на най-добри резултати
5-степенно регулируемо енергийно ниво за третиране на различните типове кожа (1-5)
Сменяема касета с 50,000 светлинни импулса
Ергономичен, практичен и лесен за използване уред
Бързо, безопасно, ефективно постигате трейни резултати

Гаранция: 24 месеца Продукт известен още и като DUO IPL HH 150, DUOIPLHH150, DUO (IPL HH150), DUOIPL-HH150, DUO (IPL-HH 150)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^